Скъпи приятели и фенове на аудио книгите,

щастливи сме да съобщим, че най-новият проект на сайта за качествени аудио книги на български език Audioknigi.bg е вече завършен – „Записки по българските въстания“ на Захари Стоянов.

Произведението е едно от най-важните в класическата ни литература и е смятано за началото на съвременната българска историография. Пълното заглавие на творбата е „Записки по българските въстания. 1870–1876. Разказ на очевидец“. В нея писателят и революционер Захари Стоянов се концентрира върху борбите за национално освобождение на българите в периода 1870-1876 г. Трите тома, от които са съставени „Записките“, са издадени за пръв път съответно през 1884, 1887 и 1892 г.

За Audioknigi.bg творбата прекрасно чете и пресъздава актьорът Звезделин Минков, с когото работим и по други проекти.

Zapiski-cover-3

„Записки по българските въстания“ в аудио формат можете да закупите само от нас на цена от 18 лв.

Чуйте откъс от творбата на сайта ни и научете повече.

Напомняме, че всеки, пазарувал от нашия сайт през месец октомври, има шанса да получи безплатна аудио книга от нас. Ще излъчим трима печеливши, които ще имат шанса да се насладят на творба по избор в аудио формат, а имената на спечелилите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 1 ноември.

Единственото, което трябва да направите, за да вземете участие в нашата томбола, е да закупите аудио книга от сайта ни през октомври. С мейла и името си, с които се регистрирате на сайта ни при покупка, вие взимате участие в специалната ни игра.

Разгледайте предложенията ни за съвременни и класически аудио произведения и направете своя избор. Предлагаме още детски приказки, както и бизнес литература – участвате в играта ни независимо каква е книгата, която сте закупили.

Очакваме ви на сайта ни и пожелаваме успех на всички!

FacebookTwitterMore...