Как да направя поръчка?

1. Изберете аудиокнигата, която искате да поръчате, и я добавете в количката с бутон „Купете“. Когато сте избрали всички книги, които искате да поръчате, кликнете на „Количка“.

2. Ако вече имате регистрация в системата, влезте в профила си, за да завършите процеса. Ако нямате регистрация, можете бързо и лесно да се регистрирате през страницата за поръчка. Просто добавете данните си за контакт в задължителните полета.

3. Изберете метод на плащане. Освен онлайн, можете да платите и по банков път.

4. Приключването на поръчката става с бутон „Поръчайте“ след като се съгласите с Условията за ползване на Audioknigi.bg

В зависимост от това дали сте платили онлайн или по банков път, ще можете да достъпите файловете си в секция „Моят профил“. За платилите по банков път закупените аудиокниги се появяват след потвърждение на плащането от банката.

Мога ли да платя с кредитна карта, ако нямам PayPal или Epay.bg профил?

Дори да нямате профил в PayPal, системата ще ви позволи да платите през PayPal  с кредитната си карта. Следвайте стъпките в сайта, на екрана за избор на метод за плащане изберете PayPal. След като се появи екрана за вход с PayPal, под него има  опция „Pay with my Debit or Credit Card„. Там ще имате възможност да въведете детайлите за кредитната си карта без да регистрирате профил в PayPal. В EasyPay плащането става като се направи захранване в офис на Изипей на микросметката на Audioknigi.bg, КИН 0292166957 – не забравяйте да включите и номера на поръчката като основание.

Screenshot 2013-12-11 17.08.20

При плащането по банков път кога ще получа достъп до файловете за изтегляне

Веднага след като получим потвърждение от банката, че плащането е изпълнено, ще получите имейл известие за завършване на поръчката, след което ще можете да изтеглите файловете си директно през писмото или в страница „Моят профил“ в Audioknigi.bg

Къде да открия аудиокниги, които съм закупил/а?

Всички достъпни за изтегляне аудиокниги са в страница „Моят профил“ на Audioknigi.bg

Мога ли да достъпя файловете за изтегляне след като съм ги изтеглил/а веднъж?

Файловете ви ще бъдат достъпни за изтегляне в страницата „Моят профил“ за неограничен период от време. Ако случайно не успеете да ги изтеглите заради технически проблем, ще можете да се върнете на страница „Моят профил“ и да опитате отново.

Ако имам ваучер и си купя книга, която е с по-ниска стойност от тази на ваучера, какво се случва с останалата част от ваучера?

Можете да използвате остатъка от всеки ваучер, за да купите на по-ниска цена всички останали продукти в Audioknigi.bg

Кого да потърся, ако имам технически проблем?

Ако имате проблем с изтеглянето или възпроизвеждането на файловете, не се колебайте да използвате формата за контакт в дъното на тази страница, за да ни разкажете за трудностите си. Опитайте се да отговорите на следните въпроси:

1. Какво се опитвам да направя?

2. Какво очаквам да се случи?

3. Какво всъщност се случва.

За да ви помогнем по-бързо и ефективно, бъдете максимално подробни в описанието на проблема.

Към кого да се обърна ако искам да запиша аудиокнига?

Искате да запишете аудиокнига? Чудесно! Разкажете ни на hello@audioknigi.bg

В какъв формат са аудиокнигите на Audioknigi.bg? На какво устройство мога да ги слушам?

Аудиокнигите са в универсалния mp3 формат, който се възпроизвежда от всякакви видове устройства независимо от операционната система.

 

Ако не сте открили отговора на въпроса си, не се колебайте да се свържете с нас директно.

 

Стана грешка при изпращането. Опитайте отново? Съобщението беше изпратено успешно.