Д&Д Фактори е пионер в продуцирането на аудио книги за българския книжен и аудио пазар

 

Ние – Дениз Герганова и Джони Пенков, създадохме Д&Д Фактори, защото вярваме, че записването на аудио книги е изкуство. Нашата фирма работи изцяло за вас, клиентите, за да сте удовлетворени и вдъхновени от допира си до света на литературата.

Фирмата ни е създадена през 2012 г. и е вдъхновена от дългогодишното ни слушане на чуждестранни аудио книги на английски, немски и други езици.

Ежедневно се стремим да бъдем в крак с времето и да следваме най-актуалните световни тенденции в продуцирането и създаването на аудио книги.

Убедени сме от личния си опит, че аудио книгата е специално преживяване. Като почитатели на аудио книгите, ние бихме искали и други хора в България да се докоснат до този много удобен и модерен начин за общуване с книгите – слушането им.

При нас ще откриете качествени литературни произведения, подбрани от специалисти в областта и записани с безупречно качество по високи международни стандарти с най-добрата техника.

Екипът ни работи с ентусиазъм и желание, защото смятаме, че проектът наистина си струва.

Аудио книгите се четат от обичани български професионални актьори, защото ролята на четящия книгата е много важна, както и сами може да се убедите. Актьорският глас е един от най-важните елементи на качествената аудио книга, заедно с литературните качества на творбата и перфектната звукозаписна техника. Актьорът, четящ произведението, е този, който има сложната задача да пресъздаде характерите, атмосферата и посланията на творбата.

През последните години пазарът на аудио книги в САЩ достигна до рекордните 1 милиард долара продажби. Тази стойност расте с всеки изминал ден. В тази минута по цял свят хиляди хора си купуват аудио книга или аудио учебник. Потребителите на аудио книги ги слушат на компютъра, mp3-плейърите и телефоните си или онлайн в мрежата. Аудио книгите са удобни за слушане в кола, автобус, самолет, докато пътувате, разхождате се, тренирате във фитнеса, пазарувате или чакате на опашка.

Страстта по аудио книгите така завладява света, че редица автори вече се специализират изключително и само в писането на книги за аудио формат.

В България до съвсем скоро аудио книга бе непозната дума. Нашата цел е да я направим позната и любима за много хора.

Ние в Д&Д Фактори осъзнаваме колко важно е истински да се насладите на минутите, прекарани с вашата аудио книгата, защото те са минути само за вас и общуването ви с литературата. Всеки ден ще се стараем да правим това общуване още по-приятно.

Пожелаваме ви вдъхновени моменти с аудио книгите!

Екипът на audioknigi.bg

Ако искате да запишете своята книга в аудио формат при нас, свържете се с екипа на audioknigi.bg на email: hello@audioknigi.bg. С радост ще работим и с млади, и с вече утвърдени автори.

Защо да изберете Д&Д Фактори?

   

  • Разполагаме с най-висококачествена техника на записване

   

  • Подхождаме професионално към всеки етап от създаването на аудиокниги

   

  • Работим с най-добрите български писатели и следим най-новите литературни тенденции

   

  • Извършваме задълбочена проучвателна работа на книжния пазар с цел да предоставим на нашите клиенти най-качествените класически и нови литературни произведения

   

  • За нас работят професионалисти с чуждестранен опит в областта на продуцирането на аудиокниги

   

  • Работим бързо и качествено

   

  • Извършваме прецизен актьорски подбор сред най-добрите български театрални и киноактьори за максимални резултати при четене на творбите

   

  • За нас лоялността към потребителя и неговото удоволствие стоят на първо място

   

  • Най-важни сте вие – нашите клиенти.

 

Споделете

FacebookTwitterMore...