По случай наближаващия Празник на детето ви изненадваме с намаление на избрани наши детски аудио книги.

Даваме ви възможност да зарадвате малките почитатели на аудио книги с подарък за 1 юни – книгата е най-смисленият подарък, който може да направим на едно дете.

На специални цени може да закупите от нашия сайт:

Забавната детска история „Аз и сестричката ми Клара“ е подходяща за малчуганите, но и за техните родители, защото е наистина весела и пълна с приключения. Героите ще ви пренесат в своя свят, наситен със смях, пакости и забавни случки.

Рaзкaзитe нa Димитър Инкьoв зa Клaрa и мaлкoтo й брaтчe сe хaрeсвaт и сe чeтaт вeчe дeсeтилeтия oт мaлки и пoрaснaли дeцa – чуйте ги и вие. Oчaквaйтe изнeнaдитe, кoитo сa ви пригoтвили Клaрa и брaтчeтo й.

Представяме класическата история за деца и възрастни „Малкият принц“ – една от вечните творби на световната литература.

„Малкият принц“ е книга, публикувана за първи път през 1943 г. Това е най-известното произведение на Антоан дьо Сент-Екзюпери. „Малкият принц“ е ненадминат текст – и философски разказ, и приказка, и особено поетичен, и алегоричен, и психологически – в него се съдържат едни от най-мъдрите размисли за живота, любовта и смъртта, писани някога в световната литература. Книгата е вдъхновена от лични преживявания на писателя.

Във всяка глава Малкият принц се среща с различен герой. Езикът е прост и обикновен – така че да е достъпен и за деца, и за възрастни, но в същото време притежава силно изразена символика.

Насладете се на драматизацията на една от най-признатите световни книги.

За какво ли се разказва в книжка, която се казва „Рибка“? За котка, разбира се! Или по-скоро за един котарак, когото децата вече познават от книжката с приказки „Принцесешки истории и други необикновени случки”.

Но да припомним – Рибка е млад бял котарак в разцвета на силите си, който напуска дома и приятелите си, за да тръгне на пътешествие в търсене на… любовта! Точно за това пътешествие разказва тази книжка. Защото то се оказа много по-интересно и вълнуващо, отколкото сме си представяли. Рибка беше къде ли не, срещна всякакви герои, приятели и чудаци. Сблъска се със ситуации, които го изненадаха, смутиха и зарадваха. Живя в шапка, запозна се с Габи, която не можеше да казва „в“, сприятели се с великия художник Рафаело и за малко не си купи зайче. А накрая… се влюби!

Представяме ви подбрани приказки с главен герой един от най-любимите и забавни персонажи в родния фолклор – Хитър Петър.

Приказки и анекдоти за Хитър Петър се разказват от векове в народното ни творчество и въпреки че през времето се променят и развиват, в тях винаги присъстват пословичната хитрост, остроумието и неповторимото чувство за хумор на главния герой.

За първи път Хитър Петър се появява през 16–17 век, когато България е още под османско иго. Не е известно от коя точно част на България произлиза героят. Историите за него обикалят българските области Добруджа, Тракия и Македония и стават все по-популярни. По-късно Хитър Петър влиза в литературата и става герой и на редица авторски произведения.

Образът му е на беден селянин, отличаващ се с изключителна находивост и съобразителност, както подсказва и името му. Хитър Петър е разглеждан и като местен аналог на литературния герой Настрадин Ходжа. Двамата често спорят, остроумничат и се надхитрят помежду си във весели истории, разсмиващи хората и до днес.

Приказките са прочетени прекрасно от актьора Звезделин Минков.

Десетгодишният Християн е особено дете – дете в неравностойно положение. Една случайност го прави участник в ТВ шоу и той  попада под прожекторите, в света на телевизията и  рекламите.

Повестта „Заведи ме вкъщи” от Михаил Вешим може да се чете и от деца, и от възрастни. Както и от всички читатели, непревърнали се в теле-зрители.

Възползвайте се от нашето намаление и приятни мигове с Audioknigi.bg!

FacebookTwitterMore...