Скъпи приятели, привет от нас!

Лятото бавно си отива, есента пристига, но ние не сме тъжни, а напротив – заредени с много енергия и ентусиазъм за нови важни дела, свързани с аудиокнигите!

Тук сме, за да ви съобщим прекрасна новина – хумористичният вестник „Стършел“ – любимата доза смях на поколения българи, скоро ще бъде наличен за покупка в аудио формат от Audioknigi.bg. За пръв път у нас вестник ще разполага със свой аудио вариант!

Всяка седмица ще записваме новия брой на вестника (прочетен от Радостин Желев) и ще го качваме на сайта ни, откъдето вие ще можете бързо и лесно да го закупите само за няколко минути.

Абонатите на вестника, абонирали се да го получават всяка седмица, освен до електронен, вече ще имат достъп и до аудио вариант на изданието.

DSC_0084-(1)

Съвместното сътрудничество между „Стършел“ и Audioknigi.bg се роди непринудено като внезапна идея по време на общата ни работа с прекрасния Михаил Вешим, главен редактор на „Стършел“. Той е един от първите автори на Аудиокниги.бг. Грабна ни с естествения си стил и страхотен хумористичен талант.

Смятаме, че „Стършел“ е ценно и доказало се през годините качествено издание, което се прави от качествени хора и заслужава да се запамети и в аудио вариант – затова за нас е истинска радост да работим съвместно.

Съвсем скоро очаквайте първия аудио брой на „Стършел“!

Пожелаваме си успех с новото начинание, а на вас – приятни мигове с Audioknigi.bg!

FacebookTwitterMore...