Здравейте, с ентусиазъм ви информираме за новия ни проект!

В нашето студио от миналата седмица текат записите на още един класически Йовков сборник – „Ако можеха да говорят“. Вече можете да си закупите в аудио формат друга негова творба – „Старопланински легенди“, и да чуете откъс от нея.

Отново записваме с чудесния Стоян Алесиев, който кара текстовете да оживяват по един необикновен начин. Ето и Стоян в разгара на работата:

Запис на "Ако можеха да говорят"

Представяме снимка от работния процес по аудио сборника „Ако можеха да говорят“

Сборникът от разкази „Ако можеха да говорят“ е издаден през 1936 г. Преди това отделни разкази от него излизат в периодичния печат. „Ако можехада говорят“ се смята за един от най-силните Йовкови сборници. Посветен е на връзката на българския селянин със земята и животните, които са описани не просто като част от селския бит, а като равни на хората същества.

Вижте и други класически аудио книги, които се предлагат на audioknigi.bg.

Съвесем скоро аудио сборникът „Ако можеха да говорят“ ще бъде наличен за предварителна поръчка на https://www.audioknigi.bg/.

Ако искате да ни дадете предложение за ваша любима книга – класическа или съвременна, която да запишем, или просто да изкажете мнение, не се колебайте да го направите!

Пожелаваме ви чудесни и незабравими моменти с аудио книгите!

FacebookTwitterMore...