Следвайте инструкциите надолу, за да поръчате и изтеглите вашата първа аудио книга. Ако не успявате да разберете нещо, прегледайте секцията „Често задавани въпроси“ или ни пишете.

 

Изберете си книга от магазина и я добавете в количката на сайта.

Screenshot 2014-01-12 23.07.18

 

→ Прегледайте съдържанието на количката и продължете към Поръчване.

Screenshot 2014-01-13 00.35.43

→ Ако все още нямате профил в сайта, въведете данните си и изберете потребителско име и парола. Веднага след това ще можете да завършите поръчката си.

checkout cart

→ Изберете начин на плащане и завършете поръчката и се съгласете с общите условия за ползване на сайта.

Screenshot 2014-01-13 00.41.42

 

→ Ако сте избрали плащане с PayPal или Epay.bg, ще бъдете отведени на екран, където да потвърдите плащането. Ако нямате профил в двете системи, през системата на PayPal можете да платите и директно с кредитната си карта.

Screenshot 2014-01-13 00.43.37

➝ Ако сте избрали плащане по банков път, ще получите потвърждение за завършване на поръчката след като получим плащането.

➝ След като поръчката бъде завършена, ще можете веднага да изтеглите закупените книги от страница „Моят профил“.

Screenshot 2014-01-13 00.48.50

➝ В зависимост от продължителността на закупената книга, ще имате възможност да изтеглите между един и три файла на компютъра си. Файловете за в .zip архив, който съдържа книгите в mp3 формат

zipper

.

➝ За да добавите книгите към мобилното си устройсто, разархивирайте изтеглените файлове, след което ги добавете към телефона или таблета си по начина присъщ на конкретния модел или вид устройство.

mac

 

➝ Слушайте навсякъде – докато шофирате, в градския транспорт, докато тренирате или просто се разхождате в парка. Насладете се на аудиокнигите в спокойствието на дома си или на почивка през уикенда.

listen to

Приятно слушане!

Споделете

FacebookTwitterMore...