Здравейте!

Радостни сме да ви съобщим, че от днес на сайта ни вече можете да намерите класическата повест на Любен Каравелов „Българи от старо време“ на аудио книга, прочетена от актьора Звезделин Минков.

Тя може да бъде закупена само от Audioknigi.bg на цена от 10 лв.

С нея сайта за качествени аудио книги на български език Audioknigi.bg обогатява асортимента си от класически български произведения, записани в аудио формат. Тук можете да разгледате и други предложения от класическата българска литература, подходящи както за учениците, така и за техните родители, които искат да си припомнят класиката в по-различен формат.

Повестта „Българи от старо време“ е написана през 1867 г. и ни пренася във времето на Българското възраждане. Разказва за Хажди Генчо и дядо Либен, които се скарват и отменят сватбата на децата си. През техните образи авторът разкрива някои наболели проблеми на българското общество и същевременно утвърждава онези човешки ценности, които всеки трябва да притежва и които дават смисъл на съществуването – на един човек и на един народ.

Не пропускайте преживяването, което аудио книгата „Българи от старо време“ може да ви даде и се насладете на майсторското изпълнение на Звезделин Минков.

Очаквайте съвсем скоро и нови попълнения към секцията ни Класическа българска литература.

Приятни мигове с аудио книгите!

FacebookTwitterMore...