Представяме ви най-новото от нашия сайт – романа на Емилиян Станев „Антихрист“, на който вече можете да се насладите под формата на аудио книга.

Той е прочетен от актьора Петър Мелтев специално за нашия сайт  – не пропускайте интерпретацията на Петър, която ще ви накара да преоткриете най-доброто от творчеството на Емилиян Станев.

„Антихрист“ достига до читателя под формата на житие на средновековен монах. С романа, сочен за върхов етап в творчеството на автора си, се потапяме в света и метаморфозата на Антихриста Еньо, който търси смисъла на живота и истинското място на човека в него. Антихристът е изправен пред Патриарх Евтимий и неговият образ неизменно е част от пътя, който главният герой изминава в търсенето на себе си сред чувствата на несигурност, неувереност, любов, омраза, ревност, безнадеждност, примирение. Еньо преминава през състояния на борба – и със света, и със себе си, като по този начин разкрива цялата многопластовост на образа си и вътрешното чувство на неудовлетвореност, което иска да преодолее.

Романът можете да закупите само от нашия сайт на цена от 14 лв. Чуйте и откъси от него и научете повече за книгата, автора и актьора.

Освен „Антихрист“, на сайта ни ще откриете и друга аудио книга от Емилиян Станев – повестта „Крадецът на праскови“

Приятни мигове с аудио книгите!

FacebookTwitterMore...