Скъпи приятели,

до тазгодишната матура по БЕЛ остават броени дни – тя ще се проведе на 18 май.

Ако вие самите сте зрелостници или пък децата ви или ваш близък все още се „борят“ със задължителните произведения, ще ви зарадваме с добри новини – Audioknigi.bg може да помогне на зрелостниците да наваксат и да се представят достойно на матурата по БЕЛ.

Нашият сайт разполага с отделна секция „За матурата по БЕЛ“ и предлага задължителните матуритетни творби, записани в аудио мп3 формат и прочетени от известни актьори. Те могат да се слушат на телефон, компютър, плейър, таблет и всякакво друго удобно устройство – нявсякъде и по всяко време.

Освен самите художествени произведения, при нас ще откриете и анализи към всяко едно от тях – техни автори са преподавателите в елитни столични гимназии Иван Велчев и София Тодорова, професионалисти с дългогодишен опит и доказали се успешни педагози в подготовката по литература на зрелостници.

Творбите и анализите се предлагат както поотделно, така и обединени в специален учебен комплект за матурата, който само сега се предлага на промоционална цена със специално намаление.

Можете да чуете откъс от всяко едно произведение – ще чуете гласовете на известни български професионални актьори като Стоян Алексиев, Ицко Финци, Звезделин Минков, Стефан Младенов и др.

FacebookTwitterMore...